06-81535913 Info@bfix.nl

Uw Specialist in Stucwerk

Mooi glad stucwerk kan een huis helemaal afmaken en mooie gladde muren en plafonds zijn ook nog eens brandvertragend en isolerend.

Wij zijn dé specialist in stucwerk in Zeeland.

soorten stucwerk

Sausklaar stucwerk

Sausklaar stuccen is een zeer egale manier van stuccen waarop je kan sausen. In tegenstelling tot de goedkopere versie per vierkante meter: behangklaar stuccen, waarbij dit niet kan en het stucwerk minder egaal is. Sausklaar stucwerk is een zeer afgewerkte gestucte ondergrond, die vrij is van oneffenheden. Doordat de ondergrond mooi egaal is, kan er gesausd worden wanneer het gestucte oppervlak droog is. Wij stuccen uiteraard ook plafonds.

Sierpleister

U kunt uw gestucte muur of plafond laten afwerken met sierpleister. De meestgebruikte soorten sierpleister zijn spachtelputz en granol. Sierpleister is een mooie en praktische afwerking van uw muren. Veel sierpleisters kunnen direct in kleur worden aangebracht. Spachtelputz en granol zijn ook overschilderbaar, als u in een latere verbouwing de kleuren van uw huis wilt veranderen.

Raapwerk

Raapwerk is het vlak en waterpas maken van ruwe muren en plafonds door middel van een dikke laag gipsmortel of specie. Het wordt ook gebruikt om erg beschadigde muren weer recht te maken. Raapwerk is eigenlijk niets meer dan een extra dikke laag pleister. Raapwerk werken wij hetzelfde af als sausklaar stucwerk, voor een supergladde en egale wand. Bij grotere verbouwingen waar bijvoorbeeld muren gesloopt zijn zorgen wij er regelmatig voor dat deze weer mooi recht worden.

Beton Ciré

Beton Ciré is een cementgebonden stucsoort die vele toepassingen kent. Dankzij de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en bovendien watervast. Beton Ciré is uitermate geschikt voor badkamers, toilet en keukens. Beton ciré heeft de volgende eigenschappen: Slijtvast, watervast, naadloos, hygiënisch. Vraag naar een van onze samples om te bekijken welke kleur het beste bij u past.

Onze werkwijze:

  • Het plaatsen van hoekprofielen, stopprofielen en gaas waar nodig (ter voorkoming van scheuren)
  • Aanbrengen van het stucwerk
  • Schoonmaken en opruimen

 

Hoe kunt u ons bereiken

Wij staan u graag te woord. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

c

Whatsapp

Klik op de button onderin

Bel ons

06 – 8153 5913

Email ons

info@bfix.nl

Wij zijn erg tevreden! Communicatie verliep goed en snel. We zijn blij met het geleverde werk!
Nienke Fierloos
Nienke Fierloos
1721403865
Vakkundig, strak stucwerk en gaat zeer zorgvuldig te werk. Als je op zoek bent naat een betrouwbare stucadoor, stop dan met zoeken en kies voor Bfix.
Mehmet Kavsitli
Mehmet Kavsitli
1718138960
fijne mensen, komen afspraken na en goed werk geleverd.
Marly De Visser
Marly De Visser
1714383200
Ik ben bij Bfix gekomen door de referenties dat is niet gelogen goed werk afgeleverd zowel stucwerk van de muren en plafonds en renovatie van de wc en douche, ik kan ze zeker aanraden
Aris-Jan Stroo
Aris-Jan Stroo
1711710464
Heel netjes het werk uitgevoerd en goed zijn afval opgeruimd.
Jelmer Tramper
Jelmer Tramper
1691873980
Heldere en vlotte communicatie, goed stucwerk afgeleverd. Zeer tevreden over Bfix
Wouter Vermeule
Wouter Vermeule
1678966060
Besar kon snel starten bij ons en heeft keurig gestuct. We zijn erg blij met het resultaat.
Esther Coomans
Esther Coomans
1678213157
Heel mooi werk geleverd. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Peter Boone Music Productions
Peter Boone Music Productions
1673514417
Super mooi werk geleverd! Fijne communicatie! Ook heel fijn dat het stuken heel snel kon gebeuren!
Cyntha Minderhoud
Cyntha Minderhoud
1670681045
Beste Stukadoor van Zeeland! Bij mij moest op zolder de schoorsteen voorzien worden van nieuw stucwerk. Dus ik zoeken naar een goede stukadoor op Walcheren. Besar is een super toffe kerel en hij heeft mooi werk geleverd. Hij kon ook snel komen en kwam zijn afspraak na. Ben er erg blij mee en raad hem iedereen aan.
Jeroen van de Wiel
Jeroen van de Wiel
1666512837
Super strak plafon afgeleverd en nog zeer snel ook ontzettend professioneel .en schoon gewerkt zeker een aanrader
Harvey Haak
Harvey Haak
1664384771
Goed werk geleverd en erg vriendelijk, zeer schoon gewerkt.Erg tevreden.
Lau Traas
Lau Traas
1653834355
We zijn zeer tevreden over Bfix: het meedenken en adequate handelen was erg plezierig. De werkzaamheden zijn in een bijzonder rustige werksfeer uitgevoerd. Prachtig resultaat geleverd. Wij raden Bfix aan!!
S. V.
S. V.
1642955191
Onlangs onze badkamer volledig gerenoveerd met o.a beton Cire.. Wat een vakwerk! Enorm tevreden met de werkwijze en de kundigheid!
B X
B X
1637507204
Wij zijn meer dan tevreden zo snel en schitterend werk geleverd petje af voor die mensen.mijn onze keuken ziwt er weer prachtig uit groetjes jan en petra
Jan Theune
Jan Theune
1634826344
Zeer goed werk afgeleverd en in omgang zeer prettig!!
Gert Loesberg
Gert Loesberg
1634461833
Hij heeft keurig alles opgemeten van te voren en aansluitend een offerte opgestuurd. Naast de eerder gemaakte afspraken is er nog extra werk bij gekomen en ook dit is voor de “deadline” gelukt! We zijn er erg blij mee. Voor vragen kon ik hem gemakkelijk bereiken via whatsapp en andersom ook! Heel goed werk afgeleverd! Bedankt voor het resultaat en succes met alles!
Frank de Graaf
Frank de Graaf
1626814449
Superstrak vakwerk en snel gefixt. Dit bedrijf kan ik van harte aanraden.
Domina Lous
Domina Lous
1612380914
Ontzettend blij met de resultaten!Een echte vakman die weet wat hij doet. Meedenkend en werkt alles perfect af zoals het hoort!
Wout de Meester
Wout de Meester
1609273530
js_loader