06-81535913 Info@bfix.nl

Afbouw

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende afbouwwerkzaamheden. We ontzorgen u graag van zowel de montage als materialen die bij deze werkzaamheden komen kijken.

Laat ons de perfecte plek maken, ongeacht wat uw wens is!

afbouw

Plafonds

Gewoon omdat het mooi is of om iets uit het zicht te ontnemen. Om de akoestiek te verbeteren of om een brandvertragende oplossing te realiseren. Wij kunnen uw oude plafond vervangen door een mooi strak gipsplaten plafond (eventueel met isolatie). Uiteraard netjes afgewerkt met een stuclaag. Wij zorgen door middel van raggelwerk dat alles waterpas komt. Een strak plafond kan optisch veel ruimte in uw woning creeren!

Wanden

De ervaring spreekt hier voor zich, strak, snel en solide montage van wanden. Het realiseren van een extra werkplek of een slaapkamer? Een compleet pand opnieuw indelen of een gedeelte van een winkel? Voor elke specifieke eis leveren wij een bijpassende wand. Veelal van gipsplaten om hierna te stukadoren en te sausen.

Maak nu een afspraak

Graag komen we vooraf bij u langs om de ruimte te bekijken. Tijdens het bezoek kunnen we uw wensen inventariseren en u (geheel) vrijblijvend een offerte toesturen.

Hoe kunt u ons bereiken

Wij staan u graag te woord. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

c

Whatsapp

Klik op de button onderin

Bel ons

06 – 8153 5913

Email ons

info@bfix.nl

Heldere en vlotte communicatie, goed stucwerk afgeleverd. Zeer tevreden over Bfix
Wouter Vermeule
Wouter Vermeule
11:27 16 Mar 23
Besar kon snel starten bij ons en heeft keurig gestuct. We zijn erg blij met het resultaat.
Esther Coomans
Esther Coomans
18:19 07 Mar 23
Heel mooi werk geleverd. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Peter Boone Music Productions
Peter Boone Music Productions
09:06 12 Jan 23
Super mooi werk geleverd! Fijne communicatie! Ook heel fijn dat het stuken heel snel kon gebeuren!
Cyntha Minderhoud
Cyntha Minderhoud
14:04 10 Dec 22
Beste Stukadoor van Zeeland! Bij mij moest op zolder de schoorsteen voorzien worden van nieuw stucwerk. Dus ik zoeken naar een goede stukadoor op Walcheren. Besar is een super toffe kerel en hij heeft mooi werk geleverd. Hij kon ook snel komen en kwam zijn afspraak na. Ben er erg blij mee en raad hem iedereen aan.
Jeroen van de Wiel
Jeroen van de Wiel
08:13 23 Oct 22
Super strak plafon afgeleverd en nog zeer snel ook ontzettend professioneel .en schoon gewerkt zeker een aanrader
Harvey Haak
Harvey Haak
17:06 28 Sep 22
Goed werk geleverd en erg vriendelijk, zeer schoon gewerkt.Erg tevreden.
Lau Traas
Lau Traas
14:25 29 May 22
We zijn zeer tevreden over Bfix: het meedenken en adequate handelen was erg plezierig. De werkzaamheden zijn in een bijzonder rustige werksfeer uitgevoerd. Prachtig resultaat geleverd. Wij raden Bfix aan!!
S. V.
S. V.
16:26 23 Jan 22
Onlangs onze badkamer volledig gerenoveerd met o.a beton Cire.. Wat een vakwerk! Enorm tevreden met de werkwijze en de kundigheid!
B X
B X
15:06 21 Nov 21
Wij zijn meer dan tevreden zo snel en schitterend werk geleverd petje af voor die mensen.mijn onze keuken ziwt er weer prachtig uit groetjes jan en petra
Jan Theune
Jan Theune
14:25 21 Oct 21
Zeer goed werk afgeleverd en in omgang zeer prettig!!
Gert Loesberg
Gert Loesberg
09:10 17 Oct 21
Hij heeft keurig alles opgemeten van te voren en aansluitend een offerte opgestuurd. Naast de eerder gemaakte afspraken is er nog extra werk bij gekomen en ook dit is voor de “deadline” gelukt! We zijn er erg blij mee. Voor vragen kon ik hem gemakkelijk bereiken via whatsapp en andersom ook! Heel goed werk afgeleverd! Bedankt voor het resultaat en succes met alles!
Frank de Graaf
Frank de Graaf
20:54 20 Jul 21
Superstrak vakwerk en snel gefixt. Dit bedrijf kan ik van harte aanraden.
Domina Lous
Domina Lous
19:35 03 Feb 21
Ontzettend blij met de resultaten!Een echte vakman die weet wat hij doet. Meedenkend en werkt alles perfect af zoals het hoort!
Wout de Meester
Wout de Meester
20:25 29 Dec 20
Vakkundige stucadoor, wij hebben ze voor meerdere klussen ingehuurd. Fijn dat er eerst op locatie een offerte wordt gemaakt en het een en ander besproken kan worden. Werken zeer netjes, fijne communicatie en strakke wanden!
Muriëlle Meijer
Muriëlle Meijer
16:25 27 Oct 20
Erg behulpzaam en ongelofelijk snel klaar zonder daar aan kwaliteit op in te leveren.
Kevin Dierkx
Kevin Dierkx
18:44 06 Oct 20
Topbedrijf met vakkundig en uiterst vriendelijk personeel.Afspraken maken gaat heel makkelijk en gemoedelijk.Het afgeleverde werk is superstrak en mooi. Wij hadden een soort van spachtelputz tegen de muren, elke keer als je erlangs schuurde lag je arm half open. Nu niet meer en wat een wereld van verschil. En het is echt glad.Ik raad Bfix aan iedereen die een stucadoor nodig heeft aan.
Sven van Leeuwen
Sven van Leeuwen
12:32 17 Mar 20
Prima vakwerk geleverd,stucwerk, wc,badkamer met betoncire,wij zijn tevreden.Besar was er altijd op tijd, dacht altijd met ons mee en we zijn zeer blij met eindresultaat!!
Arianne Verplanke
Arianne Verplanke
09:06 08 Dec 19
Bfix heeft bij ons in de winkel een strak plafond geplaatst en gestuct met geïntegreerde spotjes. Erg sociaal en vriendelijke mensen die mee helpen denken naar de perfecte oplossing op maat.
Frantique
Frantique
20:09 05 Dec 19
Besar heeft onze keukenmuren superstrak gestuct.Alles netjes volgens afspraak opgeleverd.
Rene den Toonder
Rene den Toonder
19:45 05 Dec 19
js_loader